Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Springkasteel huren in Rijkevorsel en omgeving?

Een springkasteel is ideaal voor een communiefeest of bedrijfsfeest, maar evengoed voor schoolfeesten, braderijen, jaarmarkten of andere evenementen met veel kinderen.

Springkastelen

Een springkasteel in de tuin? Dat is de droom van elke communicant! Bezorg uw kroost en familie een onvergetelijke dag met een van onze kraaknette springkastelen. Fun verzekerd!

Trampolines

Heeft u kinderen met veel energie? Dan zijn onze reuzentrampolines de ideale formule voor een feest of evenement. Al deze springtuigen zijn voorzien van een robuust veiligheidsnet.

Racing for Fun

Ontdek het unieke concept van Racing for Fun, raceplezier op miniquads voor kinderen van 3 tot 16 jaar. 100% raceplezier, 100% veilig! Vraag een gratis offerte voor uw evenement.
Specialiteiten

Springkasteel huren: er bestaat geen beter cadeau voor uw kinderen!

Een springkasteel is ideaal voor een communiefeest of bedrijfsfeest, maar evengoed voor schoolfeesten, braderijen, jaarmarkten of andere evenementen met veel kinderen. Bezorg uw kornuiten een feestelijke dag vol springplezier en ga voor een prachtig springkasteel van springkasteelverhuur Rijkevorsel!

Springkasteel verhuur Rijkevorsel is gespecialiseerd in de verhuur van springkastelen, de verhuur van trampolines met veiligheidsnet en het concept ‘Racing for Fun’. Dat laatste staat synoniem voor ongebreideld raceplezier voor kinderen  van 3 tot 16 jaar op een miniquad van 50cc.

Op zoek naar een expert voor springkastelenverhuur in de omgeving van Rijkevorsel? Of wilt u meer informatie over onze miniquads of trampolines? Neem dan vrijblijvend contact op met springkasteel verhuur Rijkevorsel en wij bezorgen u snel een gratis offerte!

Huur voordelig een springkasteel bij springkasteelverhuur Rijkevorsel

Kinderen de tijd van hun leven bezorgen, het is een microbe die je moeilijk loslaat. Daarom breidde springkastelen verhuur Rijkevorsel het concept Racing for Fun gaandeweg uit. Vandaag verhuren we ook een uitgebreid gamma ander pleziertuig: van springkastelen tot een autobus met ballenbad of grote trampolines met veiligheidsnet. Ideaal voor uw verjaardagsfeestjes of braderijen.

Al onze springkastelen zijn uitgerust met een regen- en zonnedak en worden gratis geleverd binnen 20 kilometer van Rijkevorsel. Wilt u het springkasteel graag een tweede dag huren? Dan kan dit steeds aan halve prijs.

Net als u, willen we niet dat uw communicanten hun witte kleren al meteen vuilmaken! Daarom kunt u altijd rekenen op kraaknette springkastelen. Maar ook op klare afspraken en een stipte service op het afgesproken uur.

Dankzij onze flexibele en vlotte service, zien we heel wat van onze klanten binnen de kortste keren terug. Bezorg uw kinderen een springnamiddag vol actie en amusement en huur snel een springkasteel bij Springkasteel verhuur in Rijkevorsel! Vraag nu een vrijblijvende offerte!
© 2013-2017 Springkastelenverhuur - Rijkevorsel
Links |
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Springkastelenverhuur - Rijkevorsel

2310 Rijkevorsel
Tel.: +32 14490490
Contacteer ons